Las- en constructiewerk volgen NEN 1090 normering

Desgewenst voeren wij uw las- en constructiewerk uit volgens NEN 1090 normering. Hierbij werken wij volledig conform de eisen van onze klanten. U ontvangt van ons een dossier met complete procesbeschrijving en registratie van alle werkzaamheden, controles en gebruikte materialen. Dit geeft ons het recht om een CE-markering toe te kennen aan het product. Dit is vereist voor alle onderdelen van dragende staalconstructies op de Europese markt.

Advies aanvragen

FPC Handboek

TD Industry gebruikt het eigen FPC handboek voor stalen onderdelen en bouwpakketten plus de bijbehorende formulieren als fabrieksproductiebeheerssysteem. Als fabrikant van constructieve stalen onderdelen waarborgen wij hiermee dat de producten die wij op de markt brengen voldoen aan de verklaarde prestatiekenmerken.

Aan de hand van dit gecertificeerd FPC-systeem mogen wij CE-markering voor constructieve stalen onderdelen of bouwpakketten afgeven in overeenstemming met NEN-EN-1090-1:2009+A1:2011. Het handboek is geschikt om te gebruiken voor stalen onderdelen tot uitvoeringsklasse EXC.2 en de methoden van verklaren 1, 2 en 3a.

Onze laatste projecten

De klant heeft een idee en wij maken er een ontwerp van. 
Bekijk project
 
Wij ontvangen van u een schetsontwerp en wij laten eerst van dit ontwerp een tekening en constructieve berekening maken.
Bekijk project
 
Nadat wij u mail of telefoontje hebben ontvangen nemen wij contact met u voor het maken van een afspraak op locatie.
Bekijk project