Ons las- en constructiewerk

Wij nemen onze klanten de zorgen uit handen voor las- en constructiewerk: ontwerp, engineering, productie in eigen werkplaats en montage op locatie en onderhoud. Van kleine reparaties tot grootschalige constructiewerken, wij draaien er onze hand niet voor om. Elke monteur heeft de beschikking over een compleet ingerichte bedrijfsbus. Onze werkwijze is een mix van LEAN en Quick Response Manufacturing (QRM).

Advies aanvragen

Werkzaamheden van ons las- en constructiebedrijf

U kunt bij ons terecht voor onder meer

  • laswerk
  • constructiewerk
  • technische installatie
  • projectmanagement
  • onderhoud & service
  • engineering
  • ontwerp
  • tekenwerk
  • constructieve berekeningen

Werkwijze van ons las- en constructiebedrijf

eigen werkplaats

In onze eigen zeer goed uitgeruste werkplaats lassen en construeren wij alles volgens eigen schetstekeningen, tekeningen van de klant of tekeningen van ons eigen ingenieursbureau. Onze werkwijze is een mix van lean en Quick Response Manufacturing (QRM)

conserveren

U kunt uw metalen producten via ons laten verzinken, coaten of meniën. Voor deze conserveringswerkzaamheden maken wij gebruik van de diensten van kwalitatief hoogwaardige specialisten in ons netwerk.

bewerken

Ook voor speciale bewerkingen beschikken wij over kwalitatief hoogwaardige specialisten in ons netwerk. Denk hierbij aan snijden, walsen, zetten, machinale verspaning - frezen en draaien - heffen en hijsen.

werk op locatie

Al onze monteurs beschikken over een eigen servicewagen voor werk op locatie. Onze servicewagens zijn zeer goed uitgerust met alle benodigde gereedschappen. Met nauwgezette werkvoorbereiding zorgen wij er bovendien voor dat de monteurs alle benodigde materialen voorhanden hebben.

Onderhoud en reparaties

Bij schade of storing reageren wij snel. Wij kennen het grote belang van continuïteit van uw productie- of werkproces. Daarom zijn wij goed bereikbaar en stappen wij voor onze klanten zo nodig direct in de auto. Hebt u als klant te maken met calamiteiten, dan laten wij direct alles vallen waarmee we bezig zijn om uw problemen op te lossen.

Digitale werkomgeving

TD Industry beschikt over een digitale werkomgeving met digitale dossiers van al onze klanten. Als klant kunt u zelf inloggegevens krijgen voor uw dossier. Hierin vindt u onder meer een archief met tekeningen van alle door ons geleverde producten. Bijvoorbeeld bij aanpassingen in de toekomst, beschikt u direct over alle maatvoeringen en 3D-tekeningen.

Onze laatste projecten

  Nadat we het ontwerp en tekening besproken hadden via Teams  met de klant. Hebben we de trap voor een nooduitgang in onze eigen werkplaats geproduceerd. Tijdens de productie wordt de trap door ons gemonteerd zodat we er zeker van zijn dat all…
Bekijk project
 
Wenteltrap 16 meter ontwerp en montage
Bekijk project
 
De klant heeft een idee en wij maken er een ontwerp van. 
Bekijk project