TD Industry, las- en constructiebedrijf voor industrie, bouw & maritiem

TD Industry is las-en constructiebedrijf voor de industrie, bouw en maritieme sector. U kunt bij ons terecht voor alle laswerk en constructiewerk, zowel nieuw als reparatie en onderhoud. Wij nemen u desgewenst alle zorgen uit handen: engineering, ontwerp, productie in eigen werkplaats en montage op locatie.

Advies aanvragen

Een greep uit onze klanten

Industrie

TD Industry verzorgt als las- en constructiebedrijf onderhoud, reparatie en constructiewerk voor de industrie. Wij zijn graag uw sparringpartner, geven professioneel advies en komen samen met u tot de juiste oplossing voor elke uitdaging. Wij produceren in onze eigen werkplaats en dat maakt ons zeer flexibel. Hierdoor zijn wij zeer efficiënt en hebben korte doorlooptijden. De lijnen zijn kort en wij kunnen snel schakelen.

Onze industriële werkzaamheden

 • onderhoud: bedrijfsstops, kort en regulier onderhoud
 • technische installaties
 • turnkey-projecten: maatwerk in las- en constructiewerk van tekening tot oplevering
 • rotating: controle, onderhoud en reparatie van industriële lagers
 • bouw en montage van trappen, bordessen, kooiladders, spiltrappen en hekken
 • reparatie, renovatie, reparatie en revisie van elevatoren, transportbanden en vijzels op locatie

Maritiem

Las- en constructiebedrijf TD Industry is specialist in piping, leidingwerk, plaatwerk en profielen voor de maritieme sector, zowel zeevaart en binnenvaart. Wij zijn partner van reders en werven als het gaat om verbouw, renovatie, mobilisatie en reparatie van schepen. Wij produceren voor de maritieme branche in onze eigen werkplaats het complete arsenaal aan technische scheepsbenodigdheden als flenzen, appendages, afsluiters, leidingwerk en fitwerk.

Onze maritieme werkzaamheden

 • uitwisselen en oplassen van slijtdelen slijtdelen
 • productie van spareparts
 • bovenwaterreparaties
 • bouw en herstel van plaatwerk, profielen en leidingwerk
 • kleine reparaties van schepen

Bouw

TD Industry is partner van bouwbedrijven. U kunt bij ons terecht voor las- en constructiewerk van kleine reparaties tot grote constructies en van ontwerp tot montage op locatie. In onze eigen werkplaats bouwen wij onder meer trappen, bordessen, hekken en bouwconstructies. Op locatie voeren wij werkzaamheden uit zoals laswerk en (de-) montagewerk.

Onze laatste projecten

  Nadat we het ontwerp en tekening besproken hadden via Teams  met de klant. Hebben we de trap voor een nooduitgang in onze eigen werkplaats geproduceerd. Tijdens de productie wordt de trap door ons gemonteerd zodat we er zeker van zijn dat all…
Bekijk project
 
Wenteltrap 16 meter ontwerp en montage
Bekijk project
 
De klant heeft een idee en wij maken er een ontwerp van. 
Bekijk project